Magánszülészet logo
magánszülészet.huSzülészeti és nőgyógyászati magánklinikák Magyarországon
triton_3.webp
24 értékelés

TritonLife Róbert Magánkórház

Budapest, XIII.
A TritonLife Róbert Magánkórház családi kórház, ezért természetes, hogy náluk működik Magyarország első, valóban családközpontú szülészeti osztálya.
Orvos19 orvos
Beavatkozás1775+ szülések száma az elmúlt évben

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szakterület: Szülészet-nőgyógyászat
Szolgáltatás

Részletes adatok

Bemutatkozás

A TritonLife Róbert Magánkórház családi kórház, ezért természetes, hogy náluk működik Magyarország első, valóban családközpontú szülészeti osztálya. Holland, dán, illetve néhány példaértékű magyarországi kezdeményezés tapasztalata alapján alakították ki szülészetük és szülőszobáik arculatát, szolgáltatásait. Az otthonszülés kapcsán fellángolt viták után körvonalazódik egy új elv - amit a TritonLife is vall - a humanisztikus születés útja. Ami egyszerre képes megőrizni a szülés természetes módját, és megőrizni az anya és gyermeke maradéktalan biztonságát. Itt a humanisztikus szülés megközelítést kiegészítették a család bevonásával. Cél, hogy a születendő gyermekkel együtt megszülető új család számára a várandósság és a szülés tudatosan átélhető legyen. A bizalommal támogatott kilenc hónap és a méltóságteljes szülés a szülők kapcsolatát, a leendő anya-gyermek, apa-gyermek kapcsolatot, szóval a család életét gazdagabbá, szorosabbá, mélyebbé teszi. Ezért vonják be az egész családot a háborítatlan születés folyamatába.

Megközelíthetőség

Az 1,14-es villamosokkal a Lehel utca/Róbert Károly krt. megálló közvetlen szomszédságában.

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek: 8:00-20:00, Szombat: 8:00-12:00, Vasárnap: Zárva

Specializáció

A TritonLife Róbert Magánkórházban ötvözik a biztonságot a háborítatlansággal. Az otthonszülés kapcsán fellángolt viták után körvonalazódik egy új elv - amit a klinikán is vallanak- a humanisztikus születés útja. Ez egyszerre képes megőrizni a szülés természetes módját, és megőrizni az anya és gyermeke maradéktalan biztonságát. A humanisztikus szülés megközelítést kiegészítették a család bevonásával. Céljuk, hogy a megszülető gyermekkel együtt megszülető új család számára a várandósság és a szülés tudatosan átélhető legyen. A bizalommal támogatott kilenc hónap és a méltóságteljes szülés a szülők kapcsolatát, a leendő anya-gyermek, apa-gyermek kapcsolatot, szóval a család életét gazdagabbá, szorosabbá, mélyebbé teszi. Ezért vonják be az egész családot a háborítatlan születésbe.

Árlista

Szolgáltatás
Ár
ARANY csomag
875 000 HUF
PLATINA csomag
1 195 000 HUF
GYÉMÁNT csomag
1 595 000 HUF

Vélemények

A Foglaljorvost.hu és a Magánszülészet.hu oldalakon leadott értékelések alapján
4
24 értékelés alapján
1 csillag
0 %
2 csillag
0 %
3 csillag
0 %
4 csillag
67 %
5 csillag
33 %
Klinika
Legfrissebb elöl
Dr.Gyenes-Tarr Blanka
2023. szeptember
Személy szerint nem én voltam, hanem férjem anyukáját vittem el, aki nagyon feszült volt és nyilván ideges és félt. Mosolyogva jött ki, majd egy órát!! volt bent a doktor úrnàl, aki borzasztó kedves volt, és nagyon Ember!!! így nagybetűvel. Alapos, szakmailag is profi és valóban segítő szándékkal állt a beteghez. Csakis hozzá megyek/megyünk a jövőben, mert ez a hozzáállás,amit itt tapasztaltunk még magánrendelés körében is páratlan. Ha lehetne 100 pontot adnék 😃
Semmilyen kellemetlen tapasztalat nem volt,kicsit csúszott a rendelés, majd utána miattunk is,de azt hiszem egy ilyen színvonalú orvoslás mellett ez a legkevesebb.
Kiss Katalin
2023. augusztus
Jankovics Diána
2023. június
Kollárné Weisling Alexa
2023. június
Németh-Izmay Nikolett
2023. június
Prókaj Eszter
2023. május
Csontos Rita
2023. április
Nem kellett várni, a foglalt időpontban be tudtam menni a vizsgálatra. A rendelő könnyen megközelíthető, tiszta.
PETYERÁK SÁNDOR
2023. április
Kardosné Judit
2023. március
A klinikát már értékelted, további értékelés nem adható.