Magánszülészet logo
magánszülészet.huSzülészeti és nőgyógyászati magánklinikák Magyarországon
medicover.webp
0 értékelés

Medicover Szülészet

Budapest, XIII.
A Medicover közel huszonöt éves múlttal rendelkezik a magánegészségügyi szolgáltatások terén. Az évek alatt felhalmozott tapasztalat és tudás garantálja, hogy Ön biztos kezekben legyen.
Orvos8 orvos

Részletes adatok

Bemutatkozás

A Medicover közel huszonöt éves múlttal rendelkezik a magánegészségügyi szolgáltatások terén. Az évek alatt felhalmozott tapasztalat és tudás garantálja, hogy Ön biztos kezekben legyen. A Medicover Szülészeten családbarát elvekre épülő, kimagasló színtű szülészeti szolgáltatás nyújtását tűzték ki célul a szakmai irányelvek figyelembevételével. A szolgáltatást igénybe vevő páciensekről a várandósság kezdetétől fogva, a szülés minden szakaszában szakképzett orvosok és szakdolgozók gondoskodnak, hogy a kismamák csak az igazán fontos dolgokra koncentrálhassanak: a születendő gyermekükre.

Nyitvatartás

Várandósgondozás: Hétfő–Péntek: 08:00–20:00 Szülészet: Hétfő–Vasárnap: 00:00–24:00

Specializáció

A Medicover Szülészeten Ön természetes szemléletű szülészeti gyakorlat kereteiben, egyéni igényeknek megfelelő szülési módok alkalmazásával, nyugodt körülmények között szülhet. A választott kísérő jelenléte fokozza a biztonságérzetet, mely a szülés menetére jótékonyan hat. Céljuk, hogy a szülés biztonságosan, de a lehető legkevesebb beavatkozás mellett menjen végbe. A szülést követően biztosítják a családnak az aranyórát: az újszülött azonnal az édesanya mellkasára kerül, amennyiben az anya és a baba állapota ezt lehetővé teszi. A rooming-in ellátás keretében garantálják, hogy az anya és gyermeke egy szobában kerüljön elhelyezésre. A kezdetektől együtt töltött idő a szoptatási rutin kialakítását is elősegíti, hiszen az anyukának rögtön lehetősége van megfigyelni kisbabája igényeit. A születést követő órákban a csecsemőknél ösztönös a mellre tapadás, így megtörténhet az első szoptatás. A helyes és fájdalommentes szoptatási technika kialakításában szakemberek segítik az anyukát.

Árlista

Szolgáltatás
Ár
Excellence Szülési Csomag
700 000 HUF
Grand Excellence Szülési Csomag
850 000 HUF
DeLuxe Szülési Csomag
1 100 000 HUF

Vélemények

A Foglaljorvost.hu és a Magánszülészet.hu oldalakon leadott értékelések alapján
0
0 értékelés alapján
1 csillag
0 %
2 csillag
0 %
3 csillag
0 %
4 csillag
0 %
5 csillag
0 %
Klinika
A klinikát már értékelted, további értékelés nem adható.