Magánszülészet logo
magánszülészet.huSzülészeti és nőgyógyászati magánklinikák Magyarországon
maternity_3.webp
170 értékelés

Maternity Magánkórház

Budapest, XII.
A Maternity Szülészeti és Nőgyógyászati Magánklinika célja, hogy a páciensei professzionális és személyre szabott ellátását exkluzív, budai környezetben biztosítsa.
Orvos14 orvos
Beavatkozás1479+ szülések száma az elmúlt évben

Részletes adatok

Bemutatkozás

A Maternity Szülészeti és Nőgyógyászati Magánklinika célja, hogy a páciensei professzionális és személyre szabott ellátását exkluzív, budai környezetben biztosítsa. Egyetemi szellemisége, orvosai és szakdolgozói közös múltja alapozza meg a legmagasabb szakmai színvonalat, melyről hosszú évek óta együtt dolgozó csapatként gondoskodnak. Az intézmény szakemberei a várandósság és a szülés minden szakaszában támogatják a pácienseket. Várandósgondozási csomagokkal segítik őket és biztosítják a feltételeket, hogy a szülés felejthetetlen, csodálatos élmény legyen. Korszerűen felszerelt, minden igényt kielégítő szülőszobákban az anyukák és apukák együtt élhetik át az élményt, amelyet egyik jelmondatukban is megfogalmaztak: család születik. Felkészítik a szülőket az őket váró útra, megválaszolják a felmerülő kérdéseket, kényelmüket, nyugalmukat pedig családi szobákban biztosítják számukra az első napokban. A Maternity egyik alapvető jellemzője a holisztikus szemléletmód, amellyel pácienseikhez viszonyulnak.

Nyitvatartás

0-24

Specializáció

A Maternity egyik alapvető jellemzője a holisztikus szemléletmód, amellyel pácienseikhez viszonyulnak. A Maternity Stúdió szerteágazó szolgáltatásai minden igényt kielégítően és hatékonyan segítik a nőket és családokat, legyen szó akár pszichológiai programokról és előadásokról, szakszerűen vezetett tornáról vagy akár masszázsról. Kiemelten fontos számukra, hogy segítsenek megteremteni a test és lélek harmóniáját. Az életet Te adod, mi csak segítünk – szól egy másik jelmondatuk. A klinikán őszintén hiszik és vallják: egy gyermek születése igazi csoda. Céljuk, hogy ezt a csodát a családok a legjobb körülmények között élhessék át, mindezt a lehető legmagasabb színvonalon biztosítják. A Maternity maga is egy család, ahol családok születnek nap mint nap. Örömmel részesülnek a pácienseik boldog, megismételhetetlen pillanataiban.

Árlista

Szolgáltatás
Ár
Maternity Alap szülési csomag
1 100 000 HUF
Maternity Exkluzív szülési csomag
6.500 EUR

Vélemények

A Foglaljorvost.hu és a Magánszülészet.hu oldalakon leadott értékelések alapján
4
170 értékelés alapján
1 csillag
0 %
2 csillag
0 %
3 csillag
1 %
4 csillag
57 %
5 csillag
42 %
Klinika
Legfrissebb elöl
Wild Anna
2022. február
Tisztaság és nyugalom............................................................................................................
Székelyné Nagy Zsuzsanna
2022. január
Minden nagyon rendben volt. Pl. külön szekrény a kabátoknak, korszerű, kristálytiszta mosdó.
Kun Kitti
2022. január
Boglacsik Tímea
2022. január
Blánár Brenda
2021. október
Mindenki nagyon segítőkész, és megértő volt!
Nem volt!
Soltész-Katona Eszter
2021. szeptember
tetszett a hely, és hogy hamar bejutottam
nem volt kellemetlen élményem
Gyenes Zsuzsanna
2021. augusztus
Herr Diána
2021. július
Nem érkezett meg az orvos és helyettesítés nem volt. Természetesen abszolút rendben van, ha más elfoglaltsága (műtét stb.) van a doktor úrnak, de a kellő és kellő időben történő tájékoztatást hiányolom.
Simák Mónika
2021. május
A klinikát már értékelted, további értékelés nem adható.