Magánszülészet logo
magánszülészet.huSzülészeti és nőgyógyászati magánklinikák Magyarországon
dunamedicalcenter_6.webp
132 értékelés

Duna Medical Center

Budapest, IX.
A Duna Medical Center szülészeti központjának filozófiája, hogy egyesítse magában a biztonságot, a szakmaiságot és a harmóniát.
Orvos30 orvos
Beavatkozás116+ szülések száma az elmúlt évben

Részletes adatok

Bemutatkozás

A Duna Medical Center szülészeti központjának filozófiája, hogy egyesítse magában a biztonságot, a szakmaiságot és a harmóniát. Előtérbe helyezik a természetes szülést, ugyanakkor élvonalbeli műtéti eszközparkkal és szakszemélyzetükkel fel vannak készülve a szülő nők és a születendő gyermekek biztonsága érdekében szükségessé váló – akár tervezett, akár sürgős, a szülés folyamata során felmerülő - szülészeti műtéti beavatkozásokra is.

Megközelíthetőség

2-es villamos

Parkolás

Előtte az utcán a kijelölt helyeken és a MÜPA parkolójában

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek: 7:00-20:00

Specializáció

A Duna Medical Center magánszülészetén előtérbe helyezik a természetes, minél kevesebb beavatkozással járó, lehetőség szerint háborítatlan szülést. A vajúdás során a kismama választhat a számára előnyös pozíciók és eszközök közül, lehetőség van a kádban vajúdásra, vagy akár kádban szülésre is, és a gátvédelem is jelentős szerepet kap a szülési folyamatban. Ugyanakkor élvonalbeli műtéti eszközparkjukkal és szakszemélyzetükkel fel vannak készülve a szülő nők és a születendő gyermekek biztonsága érdekében szükségessé váló – akár tervezett, akár sürgős, a szülés folyamata során felmerülő - szülészeti műtéti beavatkozásokra is. Egyre nagyobb igény mutatkozik az utóbbi időben az úgynevezett VBAC (Vaginal birth after caesarean section), vagyis hüvelyi szülés császármetszés után lehetőségére. Szülészeti központjukban az eljárás iránt elkötelezett szakorvosaik támogatják a kismamákat – mindaddig, amíg ez orvosilag biztonságosnak tekinthető - a természetes szülés megvalósulásában. A szülés - császármetszés - utáni aranyórát minden újdonsült édesanya és édesapa számára bizosítják, csakúgy, mint a 24 órás rooming-in lehetőségét; azaz a kisbaba és az édesanya folyamatosan együtt tölti az idejét. Fontosnak tartják, hogy pácienseiknek ne csak biztonságos egészségügyi ellátást, hanem a biztonságérzetüket megalapozó, jól érthető, átfogó tájékoztatást és lelki támogatást is nyújtsák. Szakembereik maximális odafigyelésére, törődésére, empatikus hozzáállására számíthat, amely tükrözi elhivatottságukat.

Árlista

Szolgáltatás
Ár
Alap csomag
795 000 HUF
Exkluzív csomag
1 135 000 HUF
Prémium csomag
1 300 000 HUF

Vélemények

A Foglaljorvost.hu és a Magánszülészet.hu oldalakon leadott értékelések alapján
4
132 értékelés alapján
1 csillag
0 %
2 csillag
0 %
3 csillag
8 %
4 csillag
63 %
5 csillag
30 %
Klinika
Legfrissebb elöl
Jelenfi Bertalan
2020. augusztus
Judit
2020. július
Az fő orvos úr aki operált, nemcsak óriási hozzáértéssel, szaktudással végzi munkáját, de ugyan akkor idejét nem sajnálva felel kérdéseinkre, türelmes és nagyon kedves. Nyugodtan mondhatom, hogy megmentette életem. Amiért nagyon hálás vagyok neki. Az ápoló személyzet szintén odaadó, figyelmes. Minden ragyog a tisztaságtól.
Nem volt.
Csörgő József
2020. május
Modern High tech épület
Ignác Máté
2020. április
Kaszapné Végh Éva
2020. április
Nem volt ilyen
Ay Ildikó
2020. március
Loj Csaba
2020. február
Az sztk vs magánrendelő feeling. Mindig ez az érzés tölt egy magánklinikán. Normális betegek, csend, nincs tömeg, nincsenek hajnaltól a sorukat váró idegbetegek, nincs feszült, értetlenkedő személyzet. Az ilyen helyeken mindig kedvesek. És ez a legnagyobb pozitívum.
A megközelítésnél volt problémám. Az eredeti épület átépítés alatt áll, szerencsére időben mentem és némi tájékozódás után oda találtam. Erre érdemes oda figyelni. Egyetlen kellemetlen tényező volt még a lift. Bár valószínű, csak én nem találkoztam ilyennel. Nincs hívógomb. Megnyomod a kívánt emelet számát, azzal hívod. Először azt hittem, számkódos, de nem. Mindenesetre ezek legyenek a legnagyobb gondok. :)
Müller Estera
2020. február
Hornyák Csaba
2019. október
A klinikát már értékelted, további értékelés nem adható.