Magánszülészet logo
magánszülészet.huSzülészeti és nőgyógyászati magánklinikák Magyarországon
dr.rose_6.webp
83 értékelés

Dr. Rose Magánkórház

Budapest, V.
A szülés egy nő életének egyik legmeghatározóbb pillanata.
Orvos2 orvos
Beavatkozás79+ szülések száma az elmúlt évben

Részletes adatok

Bemutatkozás

A szülés egy nő életének egyik legmeghatározóbb pillanata. A Dr. Rose Magánkórházban szakmailag felkészült csapattal, maximális odafigyeléssel és meghitt körülményekkel várják a babavárás előtt álló családokat, hogy a családtervezés első gondolatától kezdve a gyermek megszületéséig tartó különleges időszak egy valódi élménnyé válhasson. A várandósság csodálatos időszak, hiszen egy új élet születik. A leendő szülők sokszor érezhetik magukat bizonytalannak, hiszen korábban nem tapasztalt változásokon mennek keresztül. A babavárás hétről-hétre napló segítségével nyomon követhetik, hogyan fejlődik, növekszik a magzat, hasznos tanácsokat és információkat kapnak, hogy a várandósság hetei minél nyugodtabban és harmonikusabban teljenek. Részletesen nyomon követhetik a kisbaba fejlődését, megtudhatják, hogyan látja az adott időszakot a szakember, milyen életmódbeli változtatásokat javasol, illetve szót ejt a szükséges vizsgálatokról is. A terhességi kalkulátor segítségével pedig nyomon követhető, hogy kismama várandóssága hányadik hetében jár, mikor, milyen vizsgálatok válnak esedékessé az egyes hetekben, illetve mikor történhetett a fogantatás és mennyi idő van még hátra a gyermek érkezéséig.

Megközelíthetőség

Tömegközlekedéssel a 2-es villamossal a Széchényi I. téri megállónál kell leszállni, 2-es metróval a Kossuth Lajos téri megálló van a legközelebb.

Parkolás

Autóval érkező ügyfeleink számos parkolási lehetőséget találnak Intézetünk közelében: Bazilika parkolóház, Gresham mélygarázs, MTA előtti parkoló.

Nyitvatartás

Hétfő – Péntek: 8:00 – 20:00

Specializáció

Szülészeti részlegük valódi alternatívát kínál azok számára, akik szívesen választanák az otthonszülés szabadságát, de nem akarják nélkülözni a kórházi orvosi háttér nyújtotta biztonságot sem. A Dr. Rose Magánkórházban a szülés háborítatlanságában hisznek, így meghitt körülmények között, tapasztalt orvosokkal és szakszemélyzettel, teljes biztonságban várják a gyermeküket világra hozó édesanyákat. Kellő rugalmassággal alkalmazkodnak a szülő nő kívánságaihoz, igényeihez, szem előtt tartva, hogy ilyenkor a legfontosabb szempont az ő komfortérzete, nyugalma, biztonsága.

Árlista

Szolgáltatás
Ár
Szülészeti csomag
1 500 000 HUF

Vélemények

A Foglaljorvost.hu és a Magánszülészet.hu oldalakon leadott értékelések alapján
4
83 értékelés alapján
1 csillag
0 %
2 csillag
0 %
3 csillag
1 %
4 csillag
58 %
5 csillag
41 %
Klinika
Legfrissebb elöl
Kóra Kata
2022. szeptember
Dr. Tóth Emőke
2022. szeptember
Rapcsány Anikó
2022. június
Velkei Zoltánné
2022. június
Nagyne Balazs Anita
2022. május
Simon-Juhász Eszter
2022. május
Modern, szép környezet, nívós intézmény. kellemes légkör, kényelmes várakozás, gyors ügysikntézés.
Nehezen lehetett tájékozódni az épületen belül, ezért pár percet sajnos késtem.
Horony Réka
2022. április
Kerényi Anna
2022. március
Hussini Henrietta
2022. március
A klinikát már értékelted, további értékelés nem adható.