Maternity Nőgyógyászat és Szülészet

A Maternity a XII. kerületben, a Semmelweis Egyetem Kútvölgyi úti épülettömbjében található. Szülészeti és Nőgyógyászati osztálya 2010 óta várja csodálatos körülmények között a hölgyeket.  Az elmúlt három évben több szász sikeres szülést hajtottak itt végre, és napi több tíz nőgyógyászati műtétet végez el a kórház professzionális csapata Papp professzor úr szakmai irányításával. Papp professzor Magyarország egyik legnagyobb szaktekintélye, számos tankönyv szerzője, a magyar szülész-nőgyógyász szakorvosok jelentős része az ő kezei között tanulhatta ki a szakmát az egyetem berkein belül, illetve a II. számú Női Klinikán, amelyet 10 évig irányított.

A Kútvölgyi Klinikai tömb nőgyógyászata 2010-ben teljességgel megújult. A felújítást követően a legmagasabb színvonalon alakították ki a járóbeteg nőgyógyászati szakrendelés első emeleti fogadótereit, a legkorszerűbb gépekkel szerelték fel. A klinikai tömb ötödik emeletén pedig a Maternity szülészet és a műtők kaptak helyet, az immáron szállodai színvonalon kialakított szobákkal egyetemben.

Az épületbe érve nem tévesszen meg senkit a ma még a régi emlékeket idéző kialakítás, a Maternity emeletén európai színvonalat találhatunk.

A klinikai személyzet mosolyogva, jókedvvel végzi munkáját és természetes, ha egy pohár frissítővel kínálják a pácienseket. Az apukák örömére Wi-fi is működik, míg a kismama vizsgálatokon, kezeléseket vesz részt, addig a a papák általában lázasan intézik a családi teendőket, értesítik a családtagokat és postolják az újszülött csöppségek fotóit.

maternity_klinika_foto

&