Rólunk

Egyre többen választanak magánszülészetet, mert biztonságban szeretnék tudni a magukat és gyermeküket a szülés során. A szakmaiság mellett fontosnak tartják a kellemes, nyugodt környezetet, a kedves személyzetet és a teljes odafigyelést, amit csak privát szülészet keretein belül kaphatnak meg. Nem “túlélni” szeretnék a szülést és a babázás első napjait, hanem boldogan megélni.

Szeretnénk segítséget nyújtani a Magyarországon magánszülészetet kereső leendő anyukáknak és pároknak, hogy a legjobb döntést tudják megtenni ebben a fontos és jelentős anyagi ráfordítást igénylő döntésben. Igyekszünk minden fontos szempontot bemutatni, hogy ne aggódással, hanem boldog várakozással teljenek a terhesség soha vissza nem térő napjai. Mivel mi magunk, szerkesztők is több szülést éltünk át, kicsit irigykedve tekintünk minden kismamára, akik még előtte állnak ennek a csodának. :)StraubFanni

Straub Fanni

Két kisgyermek boldog anyukájaként egy “állami” és egy “magán” szüléssel a hátam mögött szeretném a legpontosabb képet nyújtani, hogy könnyebben döntsél a szülészet-választás fontos és összetett kérdésében.

Ha bármi kérdésed van az oldallal kapcsolatban, szeretettel várom!

Fanni_aláírás1
Email: straub.fanni@foglaljorvost.hu