Megnyílt a Da Vinci Magánklinika szülészeti osztálya

Magyarország egyik legexkluzívabb magánkórháza szülészeti osztállyal bővült. A Pécsett található, közvetlenül a város fölött magasodó panorámás kórházépület mostantól új családtag érkezésének is otthont ad.

Az egyedülálló osztályt Kovács Antal ügyvezető igazgató, Dr. Masszi György orvosigazgató és Dr. Vizer Miklós PhD osztályvezető főorvos nyitották meg. Az egészségügyi intézmény szülészeti programja a szülészet mellett családtervezést és várandósgondozást valamint újszülöttgyógyászati vizsgálatokat is tartalmaz – mindezt a minőség és a maximális biztonság jegyében.

A klinika célja, hogy az új családtag születése a legkedvesebb emlékek közé kerüljön, ünnep legyen, és ne egy szenvedéssel teli orvosi beavatkozás.

A szülészeti osztály két speciális szobának is helyet ad, melyek modern szülőággyal rendelkeznek, valamint kihúzható kanapéval, bölcsővel berendezett „rooming-in” rendszerű családi szobaként funkcionálnak. Itt – igény szerint – az egész család; édesanya, édesapa és az újszülött együtt lehet a klinikán töltött idő alatt. Császármetszés szükségessége esetén a Da Vinci Magánklinika műtőblokkjában egy műtő mindig készenlétben áll a beavatkozásra.

&